OXYDTRON PRODUCTS

Oxydtron "B"(Heteroklitikus iniciátor)

Beton- és falazott szerkezetek helyreállítására és javítására. Szárító hatású.

Elöregedett vagy hibás beton- és falazott szerkezetek heteroklitikus iniciátora, ami az építmény vízzel átitatott szerkezetébe – egyébként meg sem induló – kémiai reakciót indít el. A vízzel, valamint a szerkezetben lévő ásványi anyagokkal magnetikus (elektrontöbblettel rendelkező) folyadékot hoz létre, ami az Oxydtron R4 vízzáró és javítóhabarcs hatására oldhatatlan kristályokká alakul. Utólagos vízszigetelésnél ebből adódóan tömegszigetelést hoz létre.

Ár: Ajánlatkérés alapján
15 kg-os kiszerelésben vásárolható.

VÍZZÁRÓ ÉS JAVÍTÓHABARCS

Gyári, száraz, előkevert, cementbázisú, finomszemcsés vízzáró habarcs, külső és belső térbe.

A termék kül- és beltérben egyaránt alkalmazható bármilyen típusú nedves, vizes fal utólagos vízszigetelésére, műemlékek, pincék, föld alatti beton műtárgyak, szennyvíztározók, agresszív közeget tároló betontartályok, ivóvíztartályok stb. javítására, vízszigetelésére, valamint korrodált (elöregedett), összerepedezett, felfagyott betonfelületek javítására.

Ár: Ajánlatkérés alapján
25 kg-os kiszerelésben vásárolható.

Oxydtron Renova

Szilícium bázisú, mész-cement habarcs.

Az Oxydtron Renova ásványi javítóhabarcs (0-1 mm). Alkalmazható belső és külső térben is, 4 mm–20 mm vastagságú rétegben. Több rétegben is felvihető. Az Oxydtron utólagos vízszigetelő rendszerének utolsó rétege. Műemlékvédelmi keményvakolat.

Ár: Ajánlatkérés alapján
25 kg-os kiszerelésben vásárolható.

OXYDTRON NANOCEMENT

Betonminőséget javító adalékszer.

A betonhoz a nyomószilárdsági igénynek megfelelően adagolunk cementet és minimum 10 kg/m3 Oxydtron Nanocementet. A víz-cement tényező: felhasználási igénynek megfelelően. A betonba semmilyen más adalékszer nem keverhető ( még képlékenyítő sem )! Extrém időjárási körülmények között (0 °C alatt és +25 °C felett, és 330 kg cementtartalom felett) az adalékszer mennyiségét 5 kg/m3-rel meg kell növelni. Speciális igény esetén keresse a forgalmazót.

Ár: Ajánlatkérés alapján
20 kg-os kiszerelésben vásárolható.

Oxydtron Esztrich

Szárazbeton üvegszál erősítéssel.

Víz-, fagy-, hő-, sav-, lúg- és olajálló, vékony betonfelületek képzésére, Betonjavításra, régi betonfelületek felbetonozására. Alkalmazható belső és külső térben is.

Ár: Ajánlatkérés alapján
25 kg-os kiszerelésben vásárolható.

FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Termékeink használatához elengedhetetlen, hogy kövessük a helyes felhasználási irányelveket. Ebben nyújtunk Önnek segítséget

TERMÉK MEGRENDELŐ

Amennyiben nem rendelkezik adószámmal írja be a NO szót a mezőbe.
Megrendelés feltétele

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, ami fizetési kötelezettséggel jár, és amire az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Elállási szándékát a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheti (info@termekek.oxydtron.hu címre). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelőlap küldése gombra való kattintással a BioEkoTech Hungary Kft.-vel köti (7030 Paks, Dózsa György út 13.).
Fizetési feltételek: Megrendelése után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint felvesszük Önnel a kapcsolatot.

en_USEnglish
hu_HUHungarian en_USEnglish